Хората от област Смолян заслужават народни представители и партия, които работят

...
Хората от област Смолян заслужават народни представители и партия, които работят
Коментари Харесай

Емил Хумчев от Смолян: БСП сме категорични болниците да не са търговски дружества

„ Хората от област Смолян заслужават народни представители и партия, които работят за тях, извършват обещанията си и не ги предават. В последните две години в област Смолян не се случи нищо, нито един проблем  не беше решен. Сега ни оферират още от същото. Ние обаче споделяме: Има опция. Има партия, която е сериозна, последователна, която има програма за развиването на България,  политики за обществена поддръжка. Това е Българска социалистическа партия. Заслужаваме доверие, макар че се пробват да ни направят по-черни от дявола – тези, които не желаят да има мощна лява партия. Въпреки това, няма да спрем да се борим, тъй като вие, хората които изградихте България, и младежите заслужавате почтено отношение и действителна поддръжка ”. 
Това заяви водачът на „ Българска социалистическа партия за България ” Емил Хумчев на представянето на претендентите на народни представители и на претендентите за членове на Европейския парламент в Смолян.
„ Свлачището на Тикале си седи, пропадналите пътища на Стойките, Широка лъка си седят, пропадналите сектори на входа на Девин и Триград си стоят, не са пипнати, пътят Смолян – Рудозем си стои срутен, не е пипнат – всичко се работи единствено на хартия. Кметовете каквото съумяха да създадат – направиха, само че с хиляди сделки, а някои не съумяха. Това не е политика за хората ”, съобщи Емил Хумчев, който като някогашен регионален шеф познава проблематичните места в района.
Водачът на „ Българска социалистическа партия за България ” уточни целите на Българска социалистическа партия: „ На първо място, това е незабавна работа по пътната инфраструктура. Ключов въпрос е и здравеопазването – лечебните заведения не може и не би трябвало да бъдат търговски сдружения ”, съобщи Емил Хумчев като добави, че ще работи за цялостна поддръжка за лечебните заведения в района.
Поставяйки акценти върху политиките на Българска социалистическа партия в обществената политика и образованието, социалистът прикани: „ Време да се прави съответна работа, а освен назначения, приказки и кавги ”.
На тези избори Българска социалистическа партия се явява с изцяло актуализирана листа и с посланичество от всички краища на региона. Втори в листата, след лидера Емил Хумчев е Петър Каварджиев, студент във Ветеринарно-медицински факултет при Тракийския университет.
Следват Севдалин Хъшинов от с. Баните, Николай Люнчев от Девин, Ина Василева, родом от Мадан, Валентин Колаклиев от Смолян, от гражданската квота. На седмо място е Марина Хаджииванова от село Малево, община Чепеларе, следвана от Недялка Митева от с. Триград, община Девин, Иван Френкев и Рабие Кьосева от Смолян
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР